Βίασε γυναίκα χρησιμοποιώντας 3 φίδια- Το πλήρωσε με τη ζωή του, το ένα τον δάγκωσε [βίντεο] - iefimerida.gr

Βίασε γυναίκα χρησιμοποιώντας 3 φίδια- Το πλήρωσε με τη ζωή του, το ένα τον δάγκωσε [βίντεο]

Τα φίδια έκαναν... βόλτες στο ξενοδοχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας άνδρας το γεγονός ότι ανάγκασε μία γυναίκα να κάνει σεξ μαζί του, απειλώντας την με τρία φίδια.

Το ένα από αυτά τον δάγκωσε, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στην πόλη Φουζού, στην Κίνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας έπαιζε στην μπανιέρα με ένα από τα φίδια, μετά τη σεξουαλική επαφή του με τη γυναίκα, όταν ένα από αυτά τον δάγκωσε. Αντί όμως να ζητήσει ιατρική βοήθεια, προτίμησε να πέσει για ύπνο. Αργότερα, τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι.

Πυροσβέστες κλήθηκαν στο ξενοδοχείο, όταν κάποιος εντόπισε φίδια στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο άνδρας πήγε τη γυναίκα, την οποία δεν γνώριζε έως τότε, στο ξενοδοχείο. Εκείνη έφυγε και επέστρεψε στο σπίτι της, τα μεσάνυχτα. Στη συνέχεια, πήγε στο αστυνομικό τμήμα με τους γονείς της και κατήγγειλε το περιστατικό. Η γυναίκα, που κατέθεσε ότι ο άνδρας τη βίασε, δεν υποβλήθηκε στη σχετική εξέταση, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πυροσβέστες βρήκαν ένα φίδι στο δωμάτιο και το άλλο στους διαδρόμους του ξενοδοχείου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα φίδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ