Ποίηση στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά -Ανάμεσα στους επιβάτες, με συνοδεία φιλαρμονικής - iefimerida.gr

Ποίηση στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά -Ανάμεσα στους επιβάτες, με συνοδεία φιλαρμονικής

Στην αποβάθρα του τρένου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ποιητές Αλέκος Λούντζης, Κάλλια Παπαδάκη, Λένα Καλλέργη και Παυλίνα Μάρβιν αυτό το Σάββατο θα διαβάσουν ποίηση στο σταθμό του τρένου στον Πειραιά ανάμεσα στους επιβάτες.

Το ραντεβού είναι για το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ στον Πειραιά στις 12.00 το μεσημέρι. Τα ποιήματά τους θα συνοδέψει η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά.

Παράλληλα για τους φίλους της ποίησης την Παρασκευή 7/12, στο φουαγιέ ισογείου του ΔΘΠ θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα «Ταυτότητες της νέα ποιητικής γενιάς».
Συμμετέχουν οι: Τιτίκα Δημητρούλια, Στάθης Ιντζές, Ουρανία Παπακώστα, Δημήτρης Αγγελής

Οι δημόσιες αναγνώσεις γίνονται κάθε πρώτη του μηνός, έως 1η Μαρτίου 2019, σε μέσα μεταφοράς και εμβληματικούς τόπους στον άξονα Αθήνας- Πειραιά.
Κάθε πρώτη Παρασκευή του ίδιου μήνα οι ποιητές συζητούν παρουσία κοινού στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Μια σύμπραξη του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και Της «Αθήνα 2018 - Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, με τη στήριξη της εταιρίας Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) και των ΟΔΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΏΝ (ΟΣΥ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ