Alpha Bank: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Αρώνης για τη θέση του CEO - iefimerida.gr

Alpha Bank: Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Αρώνης για τη θέση του CEO

Γιώργος Αρώνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποσύρει την υποψηφιότητά του για τη θέση του CEO της Alpha Bank ο μέχρι τώρα αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Γιώργος Αρώνης.

Ο κ. Αρώνης ανακοίνωσε την απόφασή του αυτή προς τα μέλη του ΔΣ της τράπεζας αλλά και προς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας με επιστολή του.

Μετά την απόσυρση του κ. Αρώνη το διοικητικό συμβούλιο της Alpha Bank που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου θα επιλέξει μεταξύ των υποψηφιοτήτων του αναπληρωτής διευθύνοντος συμβούλου Σπύρου Φιλάρετου και του Γενικού Διευθυντή και Chief Financial Officer Βασίλη Ψάλτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), Γιάννης Στουρνάρας, έχει ζητήσει εδω και καιρό από τους τρεις υποψηφίους να παραμείνουν στις θέσεις τους ανεξάρτητα του ποιος θα εκλεγεί και να ενισχύσουν τις προσπάθειες του νέου διευθύνοντος συμβούλου.

Διαβάστε το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Αρώνη στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Αρώνης Alpha Bank
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ