Der Standard: Η ΝΔ 10 μονάδες μπροστά από τον λαϊκιστή αριστερό Τσίπρα - iefimerida.gr

Der Standard: Η ΝΔ 10 μονάδες μπροστά από τον λαϊκιστή αριστερό Τσίπρα

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δημοσκοπήσεις στην Ελλάδα και στο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται η αυστριακή εφημερίδα Der Standard σε ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει η Deutsche Welle.

Η εφημερίδα σημειώνει: «Στην Ελλάδα σύμφωνα με δημοσκοπήσεις η συντηρητική αντιπολίτευση έχει το προβάδισμα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η Νέα Δημοκρατία προηγείται μέχρι και δέκα ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του αριστερού λαϊκιστή Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με τους αναλυτές ο Τσίπρας έχασε έδαφος, διότι έλαβε μέτρα διαχωρισμού κράτους-εκκλησίας».

Και η εφημερίδα συνεχίζει: «Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ η Νέα Δημοκρατία μπορεί να υπολογίζει σε 30,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ θα ελάμβανε 21,5%. Τρίτη δύναμη θα αναδεικνύονταν το KINΑΛ με 7,5% και θα ακολουθούσαν η Χρυσή Αυγή με 7% και το ΚΚΕ με 6%. Οι ΑΝΕΛ, ο κυβερνητικός εταίρος του Τσίπρα, δεν θα κατάφερναν να συγκεντρώσουν το 3%, για να εισέλθουν στη Βουλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δημοσκοπήσεις ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ Εκκλησία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ