Ντρίπλες και γκολ εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ -Σχεδόν 1 δισ. για έξι «χρυσές» μεταγραφές - iefimerida.gr

Ντρίπλες και γκολ εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ -Σχεδόν 1 δισ. για έξι «χρυσές» μεταγραφές

Νεϊμάρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί επιχειρηματικά και εμπορικά σε ένα από τα μεγαλύτερα φαινόμενα της εποχής.

Τεράστια ποσά διακινούνται σε κάθε μεταγραφική περίοδο με τα μεγάλα ονόματα να... σέρνουν από πίσω τους εκατομμύρια ευρώ και εκατομμύρια φαν.

Και κάπως έτσι η πλούσια Παρί Σεν Ζερμέν και οι Αραβες ιδιοκτήτες της έχουν καταγράψει τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αν και αγωνιστικά δεν έχουν δρέψει καρπούς για τις επενδύσεις τους. Για τον Νεϊμάρ δαπάνησαν 222 εκατ.ευρώ, για τον Μπαπέ άλλα 180 εκατ.ευρώ. Και έτσι η επίθεση τους βγάζει... φωτιές με πολλά γκολ, αλλά με επιτυχίες μόνο στις γαλλικές διοργανώσεις διότι στο Champions League θέλει ακόμη «ψωμιά» η φανέλα της Παρί.

Χαρακτηριστικό του φαινομένου της εποχής, είναι ότι οι έξι πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία του αθλήματος πραγματοποιήθηκαν

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ