Στο δικαστήριο ο Αλεκ Μπάλντουιν μετά τον καβγά για το παρκάρισμα -«Μου έκλεψε τη θέση!» [εικόνες]

Ο Αλεκ Μπάλντουιν παραδέχθηκε στην αστυνομία ότι έσπρωξε έναν άνδρα, όταν ενεπλάκη σε καβγά για μία θέση παρκαρίσματος, στις 2 Νοεμβρίου. Ομως, τη Δευτέρα δήλωσε αθώος στο δικαστήριο, σε ό,τι αφορά την κατηγορία για επίθεση.

Μετά τη σύντομη εμφάνιση του ηθοποιού σε δικαστήριο του Μανχάταν, δόθηκε στη δημοσιότητα τη κατάθεσή του στην αστυνομία για το συμβάν που έγινε κοντά στο κτίριο που μένει. «Μου έκλεψε τη θέση. Τον έσπρωξα», είπε ο Μπάλντγουιν στους αστυνομικούς, σύμφωνα με το AFP.

Ομως, ο άλλος άνδρας περιέγραψε εντελώς τον καβγά, λέγοντας ότι ο ηθοποιός ήταν έξαλλος και δεν έκανε μόνο όσα υποστηρίζει. «Με έσπρωξε και μετά με χτύπησε στην αριστερή πλευρά του προσώπου μου και την κλειστή γροθιά του δεξιού χεριού του», είπε αυτός, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Στο δικαστήριο, ο Μπάλντουιν δήλωσε αθώος για την κατηγορία της επίθεσης και παρενόχλησης. Ο δικαστής τον άφησε ελεύθερο, χωρίς εγγύηση και διέταξε να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 23 Ιανουαρίου.

Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι υπάρχει βίντεο που θα δικαιώσει τον ηθοποιό. «Δεν διέπραξε κανένα έγκλημα και είμαστε σίγουροι ότι μόλις το θέμα ερευνηθεί πλήρως, θα επιλυθεί γρήγορα και κατάλληλα στο δικαστήριο», δήλωσε ο Αλαν Αμπρανσον σύμφωνα με το USA Today, αν και αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για το βίντεο που επικαλέστηκε.

Φωτογραφίες: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άλεκ Μπάλντγουιν καβγάς παρκάρισμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ