Το ντεκολτέ της Πωλίνας Τριγωνίδου μαγνήτισε τα βλέμματα στην εκπομπή «Στην υγειά μας» [εικόνες] - iefimerida.gr

Το ντεκολτέ της Πωλίνας Τριγωνίδου μαγνήτισε τα βλέμματα στην εκπομπή «Στην υγειά μας» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βλέμματα όλων συγκέντρωσε πάνω της το μοντέλο Πωλίνα Τριγωνίδου στην εκπομπή «Στην Υγειά» μας που προβλήθηκε το Σάββατο.

Ο λόγος... το αβυσσαλέο ντεκολτέ της που τόνισε με το μαύρο φόρεμά της η για πολλούς «Ελληνίδα Κιμ Καρντάσιαν» που όσοι μπορεί να μην θυμούνται είχε λάβει μέρος Survival Secret.

Η Πολίνα Τριγωνίδου είναι μοντέλο και παίκτρια του βόλεϊ, έχοντας παίξει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στην ΧΑΝΘ, στην ΜΕΝΤ, στον ΠΑΟΚ και στον Πανιώνιο.

Το μοντέλο και αθλήτρια ανέβασε και φωτογραφίες στο Instagram από την παρουσία της στην εκπομπή γράφοντας: «Η δύναμη της δεν είναι να ψάχνει το τι είναι ρεαλιστικό (αυτό είναι δουλειά και ρόλος του Άνδρα), αλλά το να αναζητά το όνειρο, την ουτοπία, το ιδανικό. Η δουλειά της γυναίκας είναι να νιώθει, να αισθάνεται, να διαισθάνεται, να ψυχανεμίζεται».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Polina Trigwnidou ?? (@polina_trigwnidou) στις 7 Νοέ, 2018 στις 7:15 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ