Σέρρες: Συνελήφθη ζευγάρι που ρήμαξε 12 σταθμευμένα αυτοκίνητα μέσα σε ένα βράδυ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σέρρες: Συνελήφθη ζευγάρι που ρήμαξε 12 σταθμευμένα αυτοκίνητα μέσα σε ένα βράδυ [εικόνες]

Κλοπιμαία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σύλληψη ενός άνδρα 27 ετών και μίας γυναίκας 23 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής προχώρησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Ειδικότερα, από την αναλυτική έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι το βράδυ της 23 προς 24 Νοεμβρίου 2018 , ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν 12 σταθμευμένα οχήματα στην πόλη των Σερρών, είτε σπάζοντας τα παράθυρα, είτε παραβιάζοντας τις πόρτες των οχημάτων και σε 8 από αυτά αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο (Οκτώβριος – Νοέμβριος), ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία, διέρρηξαν ακόμα 10 σταθμευμένα οχήματα στην πόλη των Σερρών και σε 9 από αυτά αφαίρεσαν χρήματα, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλα αντικείμενα.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ανέρχεται στις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε 2 οικίες που χρησιμοποιούσαν βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, ηλεκτρονικές συσκευές, φορητές συσκευές αποθήκευσης, πορτοφόλια, ρολόγια, κοσμήματα και γυαλιά ηλίου, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ανέρχεται στις 10.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων


Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, διάφορα κλειδιά και 56 ναρκωτικά δισκία που κατείχαν χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Οσα κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών, τους οποίους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Σερρών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σέρρες κλοπή σταθμευμένα αυτοκίνητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ