Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη γιορτή με τον σύντροφό της και το μήνυμά της -«Αραγε αξίζω τόση αγάπη;» [εικόνες] - iefimerida.gr

Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη γιορτή με τον σύντροφό της και το μήνυμά της -«Αραγε αξίζω τόση αγάπη;» [εικόνες]

Κατερίνα Καινούργιου/ Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ποστ που ξεχειλίζει αγάπη δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, χτες, την ημέρα της γιορτής της.

H όμορφη παρουσιάστρια πέρασε την ημέρα της γιορτής της μαζί με αγαπημένους της φίλους και φυσικά τον σύντροφό της, Νάσο Αναστασόπουλο, ο οποίος δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πλευρό της αυτή την ξεχωριστή μέρα, παρ΄όλο που συχνά λείπει για δουλειές στο εξωτερικό.

Η Κατερίνα Καινούργιου με τον συντροφό της.

Η ονομαστική της γιορτή βέβαια άρχισε από το Σάββατο, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου απόλαυσε ένα ρομαντικό δείπνο με τον σύντροφό της στα βόρεια προάστια και ύστερα διασκέδασε σε μαγαζί των βορείων προαστίων.

Ρομαντικό δείπνο για την παρουσιάστρια πριν την γιορτή της.

Την Κυριακή η γιορτή ήταν πιο μεγάλη, καθώς η παρουσιάστρια κάλεσε πολλούς αγαπημένους φίλους σε γνωστό μαγαζί στην Κηφισιά.

«Σήμερα ...νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτε !!!αραγε αξίζω τόσο αγάπη ?νιώθω τόσο ευλογημένη !!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτης σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τοσο υπεροχες ευχές....Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα!!» έγραψε στην λεζάντα της με την ομαδική φωτογραφία στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85) στις 25 Νοέ, 2018 στις 8:34 πμ PST

Το αρχικό του ονόματός της σε ... γλυκάκι.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ