Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo - iefimerida.gr

Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo

 Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Fabia, το υπερ- μίνι της Skoda, ανανεώθηκε και πλέον είναι ακόμα πιο σύγχρονη και νεανική.

Στο αμάξωμα οι βασικές αλλαγές εντοπίζονται στη μεγαλύτερη μάσκα και τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, ενώ πλέον τα LED φωτά ημέρας είναι στάνταρ. Αντίστοιχα στο εσωτερικό ο πίνακας οργάνων έχει επανασχεδιαστεί και είναι πλέον ακόμα πιο ευανάγνωστος, τα τέσσερα συνολικά συστήματα infotainment έχουν αναβαθμιστεί, υπάρχουν πλέον δύο θύρες USB και για όσους κάθονται, καθώς και το Media Connect, που περιλαμβάνει βάσεις για tablet στην πλάτη των εμπρός καθισμάτων.
Οι εξωτερικές διαστάσεις έχουν παραμείνει οι ίδιες -το μήκος στα 3,997 μέτρα και το μεταξόνιο στα 2.470 χιλιοστά- κάτι που ισχύει και για τους χώρους στο εσωτερικό. Οι οποίοι παραμένουν άνετοι για 5, στα πλαίσια πάντα των υπερ-μίνι, ενώ τα 330 έως 1.150 λίτρα του πορτμπαγκάζ είναι από τις καλύτερες τιμές της κατηγορίας. Αντίστοιχα τα 530 έως 1.395 λίτρα του μεγαλύτερου σε μήκος (4,262 μέτρα) Wagon είναι κορυφαία για την κλάση.

Η γκάμα των κινητήρων της νέας Fabia αποτελείται από τρικύλινδρους βενζίνης 1.000 κυβικών. Η βάση είναι ο ατμοσφαιρικός MPI των 75 ίππων, ενώ έπονται οι δύο turbo TSI των 95 και των 110 ίππων, που είναι ανανεωμένοι με καινούργιο υπερσυμπιεστή και φίλτρο σωματιδίων. Τα κιβώτια για τους δύο πρώτους είναι χειροκίνητα 5 σχέσεων, ενώ για το δεύτερο είτε χειροκίνητο 6άρι είτε αυτόματο DSG διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις.

Και οι δύο TSI είναι διαθέσιμοι για την πιο σπορ έκδοση Monte Carlo, που ταυτόχρονα είναι και αυτή με τις μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τη δυνατότητα διχρωμίας του αμαξώματος, από τα σπόιλερ μπροστά και πίσω και το διαχύτη σε συνδυασμό με τις μαύρες λεπτομέρειες αλλά και τις μαύρες ζάντες των 18 ιντσών, καθώς και από τα πάντα απαραίτητα λογότυπα στην κεντρική κονσόλα. Αντίστοιχα στο εσωτερικό διαθέτει σπορ καθίσματα με καλή πλευρική στήριξη και «καπιτόνε» επενδύσεις, καθώς και αντίστοιχο τριάκτινο τιμόνι, ενώ ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κάμερα οπισθοπορείας, cruise control, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλιματισμό και σύστημα εκκίνησης κινητήρα χωρίς κλειδί.

H ανανεωμένη Fabia πέρα από τo επίπεδο εξοπλισμού Monte Carlo είναι διαθέσιμη και ως Active και Comfort (75 ίπποι), Ambition και Style (95 και 110 ίπποι) και σε τιμές που ξεκινούν από τις 10.980 ευρώ. Η αντίστοιχη τιμή του Wagon είναι 11.680 ευρώ.

Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 0
Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 1
Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 2
Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 3
Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 4
Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 5
Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 6
Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 7
Skoda Fabia: Ανανεωμένη και με πιο σπορ έκδοση Monte Carlo | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Skoda Monte Carlo
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ