Spoiler alert: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM [εικόνες] - iefimerida.gr

Spoiler alert: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM [εικόνες]

Φωτογραφία: Instagram/GNTM
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά τον τελευταίο καιρό για το ποια είναι η τελική τετράδα του Greece's Next Top Model, όμως τώρα που έγινε και το τελευταίο γύρισμα και ολοκληρώθηκε το ριάλιτι μοντέλων, διέρρευσαν τα ονόματα των τεσσάρων κοριτσιών που κατάφεραν να φτάσουν στην πηγή αλλά μία μόνο... να πιει νερό!

Εξάλλου τα spoiler όλο αυτό το διάστημα «δίνουν και παίρνουν», αφού τα κορίτσια αποχωρούσαν κανονικά από το παιχνίδι, αλλά τα επεισόδια που εμείς βλέπαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες ήταν πολύ πολύ πίσω.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day» λοιπόν, το γύρισμα του τελικού έγινε το Σάββατο, και όλα τα κορίτσια βρίσκονται πλέον εκτός σπιτιού. Οι κοπέλες που έφτασαν στην τελική τετράδα, είναι: Η Άννα Αμανατίδου, η Εβελίνα Σκίτσκο, η Ειρήνη Καζαριάν και η Μαριάννα Παινέσση. Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή, η μεγάλη νικήτρια είναι η Εβελίνα!

Κάτι το οποίο δεν προκαλεί βέβαια ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς από την αρχή θεωρείτο ως μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού.

Τα κορίτσια που είναι στην 4άδα του τελικού

Άννα Αμανατίδου
Εβελίνα Σκίτσκο
Ειρήνη Καζαριάν
Μαριάννα Παινέσση
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Greece's Next Top Model GNTM τελικός τετράδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ