Nomads: Το επικό «καμάκι» του Ορέστη Τσανγκ στην Αλεξανδράκη και το ακόμη πιο επικό «άκυρο» που έφαγε [βίντεο] - iefimerida.gr

Nomads: Το επικό «καμάκι» του Ορέστη Τσανγκ στην Αλεξανδράκη και το ακόμη πιο επικό «άκυρο» που έφαγε [βίντεο]

Δήμητρα Αλεξανδράκη/ Φωτογραφία: NOMADS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ο Ορέστης Τσανγκ να προσπάθησε για λίγο να μοιάσει με τον συμπαίκτη του, Γιάννη Σπαλιάρα, παραδίδοντας μαθήματα φλερτ στο Nomads, ωστόσο η δέκτης, Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν τσίμπησε.

Συγκεκριμένα, παρά που ο Ορέστης Τσανγκ ήταν αντίπαλος με την Δήμητρα Αλεξανδράκη στο Nomads, πριν εκείνη αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, ο πρώην Survivor θέλησε να την «στολίσει» με κοπλιμέντα για το πόσο μαχητική είναι.

Πριν από το αγώνισμα, λοιπόν, ο Τσανγκ είπε στον Μπούμπουρα πόσο πολύ τον πωρώνει η Αλεξανδράκη: «Η Δήμητρα φωνάζει πάρα πολύ, εμένα η αλήθεια είναι ότι με πωρώνει αυτό. Όταν έκανα πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα κι όποτε φώναζαν οι αντίπαλοι, ό,τι κι αν φώναζαν, νόμιζα ότι φώναζαν για μένα. Οπότε ειδικά την φωνή της Δήμητρας την ακούω από χιλιόμετρα μακριά. Εμένα με πωρώνει παραπάνω. Οπότε σε παρακαλώ να φωνάζεις λίγο πιο δυνατά».

Με τα λόγια αυτά οι υπόλοιποι παίκτες δεν θα μπορούσαν παρά να γελάσουν με το «πέσιμο» του Ορέστη Τσανγκ στην Αλεξανδράκη.

Ωστόσο η απάντηση της παίκτριας μάλλον του έκοψε τα φταιρά.

«Δεν το έδειξε όμως και τόσο στον... αγωνιστικό χώρο. Sorry! Mήπως, σε αποσυντόνισα λιγάκι;».

«Όχι, η φωνή σου πάντως», είπε γελώντας ο Τσανγκ, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε επιφωνήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ