Δεν θα πιστέψετε τι έκλεψαν χθες από τη Ζέτα Μακρυπούλια, μέρα μεσημέρι [εικόνα] - iefimerida.gr

Δεν θα πιστέψετε τι έκλεψαν χθες από τη Ζέτα Μακρυπούλια, μέρα μεσημέρι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εγκληματικότητα σε κάθε της έκφανση οργιάζει με εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες, μάλιστα, αρκετές φορές, όπως με το θάνατο της ηλικιωμένης στην Κόρινθο.

Την ίδια ώρα οργιάζει και η μικροεγκληματικότητα, με τους πορτοφολάδες και τους κλέφτες που απλά παίρνουν ότι μπορούν και ότι βρουν.

Θύμα κλεφτών και η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία έκπληκτη διαπίστωσε το μεσημέρι της Κυριακής ότι όταν άφησε αυτοκίνητό της για λίγη ώρα παρκαρισμένο στο κέντρο της Αθήνας, του αφαίρεσαν τους... καθρέπτες!

Μέσα από ένα Instastory θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για το τι ακριβώς συνέβη: «Τώρα εσείς το πιστεύετε αυτό που μου συνέβη; Μα να μου κλέψουν τους πλαϊνούς καθρέπτες του αυτοκινήτου;» έγραψε χαρακτηριστικά, δείχνοντάς μας τους άδειους καθρέπτες στο αυτοκίνητό της.

Δεν θα πιστέψετε τι έκλεψαν χθες από τη Ζέτα Μακρυπούλια, μέρα μεσημέρι [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζέτα Μακρυπούλια κλοπή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ