Οριστικό: Ούτε απόψε θα γίνει το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζουνιορς - iefimerida.gr

Οριστικό: Ούτε απόψε θα γίνει το Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζουνιορς

Υπό τον φόβο νέων επεισοδίων η αναβολή / Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οριστική αναβολή της ρεβάνς του τελικού Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στην Ρίβερ Πλέιτ και τη Μπόκα Τζούνιορς, ανακοίνωσε προ ολίγου ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Νοτίου Αμερικής (CONMEBOL), Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Είχαν προηγηθεί τα σφοδρά επεισόδια του Σαββάτου -με την επίθεση οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της Μπόκα- και η 24ωρη, αρχικά, αναβολή του αγώνα. Η Μπόκα Τζούνιορς, ωστόσο, επανήλθε σήμερα με αίτημά της προς την CONMEBOL ζητώντας να μη γίνει ο τελικός. Η CONMEBOL τελικά ανακοίνωσε, δια του προέδρου της, ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια και έτσι ακυρώθηκε εκ νέου η ρεβάνς του τελικού του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δεν ανακοινώθηκε, μάλιστα, νέα ημερομηνία διεξαγωγής.

Ετσι λοιπόν, μένει ανοικτή η ημερομηνία της ρεβάνς, με τα τρία μέρη να πρέπει να καθίσουν πιο ήρεμα και να συζητήσουν, ώστε να βρεθεί η πιο σωστή και ασφαλής λύση.

«Οι συνθήκες δεν ήταν οι πρέπουσες για να γίνει ο αγώνας. Προσκαλέσαμε τις δύο ομάδες στην Ασουνσιόν (σ.σ.: τα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας στην Παραγουάη), ώστε να ορίσουμε νέα ημέρα και ώρα του τελικού» σχολίασε ο πρόεδρος της CONMEBOL.

To tweet της River Plate που επιβεβαιώνει την οριστική αναβολή του αγώνα:

La CONMEBOL anunció que la final de la Copa Libertadores fue postergada.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ