Η skincare ρουτίνα της Γαλλίδας Jeanne Damas χαρίζει υγιές, λαμπερό δέρμα - iefimerida.gr

Η skincare ρουτίνα της Γαλλίδας Jeanne Damas χαρίζει υγιές, λαμπερό δέρμα

Η Jeanne Damas /Φωτογραφία: instagram@jeannedamas
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν κάτι ζηλεύουμε από τη Γαλλία -εκτός από το μοναδικό Πύργο του Άιφελ- είναι η ανεπιτήδευτη ομορφιά και το χαρακτηριστικό στιλ των Γαλλίδων.

Αυτή η χαρακτηριστική τους je ne sais quoi αύρα είναι ζηλευτή και θέλουμε να την αντιγράψουμε. Τι είναι αυτό που πρέπει να προσέξουμε λοιπόν;

Κάνουμε focus στο κομμάτι της ομορφιάς τους και επισημαίνουμε ότι οι Γαλλίδες προσέχουν ιδιαίτερα το πρόσωπό τους. Βασικό κομμάτι είναι η καθημερινή, σχολαστική περιποίηση της επιδερμίδας, ενώ σε δεύτερη μοίρα έρχεται το μακιγιάζ το οποίο θέλουν πάντα να είναι ελάχιστο.

Άλλωστε με τόσο προσεγμένη περιποίηση στην επιδερμίδα πετυχαίνουν αυτό που λέμε αψεγάδιαστη όψη και έτσι το υπερβολικό μακιγιάζ τους είναι περιττό.

Οι ίδιες δεν έχουν κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχουν στα προϊόντα του φαρμακείου, επιλέγοντας κλασικά γαλλικά brands που ευτυχώς για εμάς είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας.

Δείτε την skincare ρουτίνα της Γαλλίδας Jeanne Damas για υγιές, λαμπερό δέρμα στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jeanne Damas λαμπερό δέρμα skincare ρουτίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ