Το συγκινητικό μήνυμα του Τσιτσιπά για τον πατέρα του - iefimerida.gr

Το συγκινητικό μήνυμα του Τσιτσιπά για τον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς/ Φωτογραφία: AP- Luca Bruno
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, με λέξεις που κάθε γονιός ονειρεύεται να ακούσει από το παιδί του, ευχήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον πατέρας του, για τα γενέθλιά του.

«Θυσίασες και υπέφερες. Αλλά ποτέ δεν ζήτησε αντάλλαγμα. Είμαι υπερήφανος που μπορώ να πω ότι έχω περάσει τα 20 χρόνια της ζωής μου με τις καλύτερες αναμνήσεις... και αυτό κυρίως χάρη σε εσένα», ανέφερε ο πρωταθλητής του τένις σε ανάρτηση στο Facebook, δημοσιεύοντας μια παλιότερη φωτογραφία από γενέθλια του πατέρα του και τον ίδιο να σβήνει το κεράκι στην τούρτα.

«Με έχεις εμπνεύσει, δεν σου το έχω πει ποτέ αλλά ως παιδί σε θαύμαζα, πάντα ήθελε να γίνω σαν εσένα. Εχεις δώσει σε εμένα και τα αδέλφια μου τόσα που ένα απλό “ευχαριστώ” δεν είναι αρκετό. Χρόνια πολλά μπαμπά!», έγραψε ακόμη ο Τσιτσιπάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφανος Τσιτσιπάς τένις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ