Mειωμένη σε σχέση με πέρυσι η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα - iefimerida.gr

Mειωμένη σε σχέση με πέρυσι η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με κάθε μέσο οι τελευταίοι εκδρομείς για τις εορτές του Πάσχα. εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία της τροχαίας συγκριτικά με πέρσι παρατηρείται μείωση 12% σε αυτούς που επέλεξαν το αυτοκίνητο για να «αποδράσουν» από την πρωτεύουσα.

Συνολικά, από τις 6.00 το πρωί της Μ. Πέμπτης έως τις 6.00 το πρωί της Μ. Παρασκευής, από την έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου είχαν διέλθει 85.532 οχήματα και από την έξοδο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας είχαν διέλθει 68.684 οχήματα.

Επίσης, η ακτοπλοϊκή κίνηση κατά την έξοδο από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου είναι μειωμένη σε σχέση με πέρυσι, ενώ πολλοί επιβάτες που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη, λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, μετέφεραν τα εισιτήρια τους για Μ.Πέμπτη και Μ.Παρασκευή.


Σε ό,τι αφορά το σκηνικό του καιρού, εντείνεται το Μ. Σάββατο η επιδείνωση του καιρού που ξεκίνησε κατά τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής. Οι καταιγίδες στα δυτικά της χώρας και τα 7-8 μποφόρ που πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις στο Αιγαίο, το Μ. Σάββατο αναμένεται να επεκταθούν σε όλη τη Δυτική, Βόρεια Ελλάδα και το ανατολικό Αιγαίο.

Αργά το βράδυ, αναμένεται να εξασθενίσουν οι νότιοι άνεμοι στα πελάγη, οπότε και προβλέπεται σταδιακή άνοδος των θερμοκρασιών στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Παράλληλα οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ