Η Αντζελίνα Τζολί επιτέλους παντρεύεται τον Μπραντ Πιτ! [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί επιτέλους παντρεύεται τον Μπραντ Πιτ! [εικόνες]

Η Αντζελίνα Τζολί επιτέλους παντρεύεται τον Μπραντ Πιτ! [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ειδική αίθουσα υποδοχής δεκάδων καλεσμένων χτίζεται στην εκκλησία πίσω από την έπαυλη των 38.000.000 ευρώ που αγόρασαν στη Νότια Γαλλία, λένε τα αμερικανικά media. Θα είναι ο γάμος της χρονιάς... ή μήπως και του αιώνα;

Η 36χρονη Αντζελίνα Τζολί αφού απέκτησε έξι παιδιά (τα τρία με υιοθεσία) με τον 48χρονο Μπραντ Πιτ αποφάσισε να του πει το μεγάλο «ναι» έπειτα από απαίτηση όλης της οικογένειας! Η σέξι σταρ του Χόλυγουντ έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα παντρευόταν ξανά μόνο εάν έκρινε ότι αυτό θα έκανε καλό στην ψυχολογία των παιδιών και τώρα... ψάχνει νυφικό για τη μεγάλη μέρα.

«Είναι μια υπόσχεση για το μέλλον και τα παιδιά τους είναι πολύ ευτυχισμένα. Δεν έχουν αποφασίσει για την ημέρα του γάμου ακόμα», ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του Μπραντ Πιτ, Σίνθια Πετ-Ντάντε και οι παπαράτσι βρήκαν τη φωτογραφία με το μονόπετρο στο δάχτυλο της Τζολί κατά την επίσκεψή της στο LA County Museum!

Η Αντζελίνα Τζολί επιτέλους παντρεύεται τον Μπραντ Πιτ! [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Αντζελίνα Τζολί επιτέλους παντρεύεται τον Μπραντ Πιτ! [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Την είδηση του γάμου –τον οποίο περίμενε επτά χρόνια τώρα ο κόσμος της show biz- επιβεβαίωσε πρώτος ο προσωπικός σχεδιαστής κοσμημάτων της οικογένειας, Ρόμπερτ Πρόκοπ: «Ναι, ο Μπραντ Πιτ μου ζήτησε να σχεδιάσω δαχτυλίδι αρραβώνων. Ο ηθοποιός είχε συγκεκριμένη άποψη για το μονόπετρο, την οποία τη συζητάμε εδώ και ένα χρόνο. Τα διαμάντια γύρω από το κεντρικό διαμάντι έχουν κοπεί έτσι ώστε να αγκαλιάζουν το δάχτυλο της Αντζελίνα. Είναι ένα δαχτυλίδι που ταιριάζει μόνο στο δικό της χέρι»!

Η Αντζελίνα Τζολί επιτέλους παντρεύεται τον Μπραντ Πιτ! [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η Τζολί έχει παντρευτεί ήδη δύο φορές (τον Βρετανό ηθοποιό Τζόνι Λι Μίλερ το 1996 και τον Αμερικανό ηθοποιό Μπίλι Μπομ Θόρτον το 2000) με τον κάθε γάμο να διαρκεί μια τριετία ενώ ο Μπραντ Πιτ όταν την γνώρισε στα γυρίσματα του Mr and Ms Smith (το 2004) ήταν παντρεμένος με την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον (2000-2005).

Οι πληροφορίες από το Χόλυγουντ μάλιστα λένε ότι το ζευγάρι θέλει να συμπρωταγωνιστήσει σε μία ακόμη υπερπαραγωγή προκειμένου να μεταδοθεί κοντά στην ημερομηνία του γάμου ή της πρώτης επετείου του.

Η Αντζελίνα Τζολί επιτέλους παντρεύεται τον Μπραντ Πιτ! [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ