Aνατριχιαστικό: Γυναίκα έζωσε κοριτσάκι με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο γήπεδο για το Ρίβερ-Μπόκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Aνατριχιαστικό: Γυναίκα έζωσε κοριτσάκι με φωτοβολίδες για να τις περάσει στο γήπεδο για το Ρίβερ-Μπόκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα να δένει πάνω σε ένα κοριτσάκι φωτοβολίδες για να τις περάσει στο «Monumental» για το ντέρμπι Ρίβερ-Μπόκα που ξεκίνησε με μεγάλα επεισόδια.

Το μεγάλο Superclasico απέναντι στη Μπόκα και την Ρίβερ αναβλήθηκε για μια ώρα, καθώς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων έσπασαν το πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς ενώ τραυμάτισαν και πέντε παίκτες των «Γενοβέζων».

Εκτός από τα επεισόδια υπάρχει και ένα βίντεο που προκαλεί οργή, αφού φαίνεται μια γυναίκα να δένει σε ένα μικρό κοριτσάκι φωτοβολίδες (!) για να τις περάσει πιο εύκολα μέσα στο «Monumental».

Here's a River Plate supporter attaching flares to a young girl in order to get them into the stadium. pic.twitter.com/fLNuV0QuI3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριβερ γυναίκα μποκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ