Σοκ από τον τραυματισμό του Μισθοφόρου στο Nomads [βίντεο] - iefimerida.gr

Σοκ από τον τραυματισμό του Μισθοφόρου στο Nomads [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ατύχημα σοκ στο Nomads 2 με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο «μισθοφόρος» Κώστας Αναγνωστόπουλος και να διακοπεί οριστικά το αγώνισμα.

Ο «μισθοφόρος» κατά το αγώνισμα των αρχηγών είχε μια άσχημη πτώση με αποτέλεσμα να χτυπήσει κάνοντας τους πάντες να παγώσουν.

Αμέσως έτρεξαν όλοι δίπλα του και φυσικά η γιατρός προκειμένου να δει τι ακριβώς έχει συμβεί στον παίκτη των Εισβολέων του Nomads. Εν τέλει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Εντωμεταξύ, το αγώνισμα αρχηγών διακόπηκε οριστικά, με πρώτη την Ελισάβετ Δοβλιατίδου να αρνείται να συνεχίσει να παίζει, τονίζοντας ότι όποιος το κάνει θα είναι αναίσθητος.

Λόγω της πολύωρης διακοπής, η παραγωγή αποφάσισε να διακόψει το αγώνισμα, καθώς το νερό είχε υποχωρήσει, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Σάββας Πούμπουρας.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε την επόμενη μέρα (προβλήθηκε στο σημερινό επεισόδιο) με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, φυσικά, να απουσιάζει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ