Θαλασσόλυκοι: Δρυμωνάκος-Αποστολάκης αρπάχτηκαν on air -«Θα γινόμασταν π@@@@@@» [βίντεο] - iefimerida.gr

Θαλασσόλυκοι: Δρυμωνάκος-Αποστολάκης αρπάχτηκαν on air -«Θα γινόμασταν π@@@@@@» [βίντεο]

Αποστολάκης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντάσεις, νεύρα και εκνευρισμοί υπάρχουν σε όλες της τηλεοπτικές εκπομπές. Η διαφορά όμως είναι ότι στην εκπομπή «Θαλασσόλυκοι» οι παρουσιαστές δεν δίστασαν να τα αποκαλύψουν.

Οι «Θαλασσόλυκοι», μια ταξιδιωτική εκπομπή γυρισμένη σε ένα ιστιοπλοϊκό αναχώρησαν από την Τέλενδο για την Κάλυμνο αλλά το κλίμα μεταξύ των παρουσιαστών, Γιάννη Δρυμωνάκου και Γιάννη Αποστολάκη, δεν ήταν το καλύτερο.

Όπως είπε αρχικά ο γνωστός σεφ, Γιάννης Αποστολάκης: « Ήμασταν λίγο μανουριασμένοι και η αιτία ήταν άλλη μία από αυτές τις παρατηρήσεις που τους έκανα ως συνήθως επειδή ήταν ανοικοκύρευτοι. Μέχρι τότε κανείς δεν το συνέχιζε, γέλαγαν και το θέμα έληγε εκεί. Αλλά αυτή τη φορά το πήραν λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα».

Και πρόσθεσε: « Δεν μπορώ εγώ να πω σε κάποιον ότι πρέπει να είσαι έτσι όπως σε θέλω. Απλά αυτό έχει μια αντίδραση στη συμπεριφορά τη δική μου. Δεν μπορώ να αποδείξω ότι αυτό που λέω είναι σωστό, αλλά ίσως χαλιέμαι λίγο. Εντάξει, το τράβηξα λίγο με αυτή τη μαλ…α».

Η ραδιοφωνική παραγωγός Κάλια Ελευθερίου, η συμπαρουσιάστρια της εκπομπής, πήρε κι αυτή θέση λέγοντας: «Λέμε τα όμορφα, λέμε τα ωραία, αλλά υπήρχαν και δύσκολες στιγμές».

Οι Θαλασσόλυκοι έφτασαν τελικά στην Κάλυμνο αλλά το επεισόδιο συνεχίστηκε με τον Γιάννη Αποστολάκη να μιλά απότομα ακόμη και στον σκηνοθέτη και τον Γιάννη Δρυμωνάκο να εξοργίζεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ