Η Ρένα Δούρου σε ρόλο... Ακη Πετρετζίκη στο Instagram -Εδωσε συνταγή για κάστανα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Ρένα Δούρου σε ρόλο... Ακη Πετρετζίκη στο Instagram -Εδωσε συνταγή για κάστανα [εικόνα]

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Φωτογραφία: Eurokinissi/ Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οδηγίες για το μαγείρεμα των κάστανων προς τους απανταχού λάτρεις τους, αποφάσισε να δώσει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Η κυρία Δούρου, κοινοποίησε μια φωτογραφία με κάστανα στον λογαριασμό της στο Instagram, δίνοντας οδηγίες για το πώς να βράσετε και μάλιστα, πρότεινε και το κατάλληλο κρασί για συνοδεία.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μου έφεραν κάστανα από το χωριό. Μάθετε μπαλίτσα: κάνουμε ένα Χ στην μια πλευρά του κάστανου, τοποθετούμε σε ήδη βρασμένο νερό, αφότου ετοιμαστούν ξεφλουδίζουμε πανεύκολα όσο είναι ακόμα ζεστά. Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί. Bon appétit!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μου έφεραν κάστανα από το χωριό. Μάθετε μπαλίτσα: κάνουμε ένα Χ στην μια πλευρά του κάστανου, τοποθετούμε σε ήδη βρασμένο νερό, αφότου ετοιμαστούν ξεφλουδίζουμε πανεύκολα όσο είναι ακόμα ζεστά. Συνοδεύουμε με κόκκινο κρασί. Bon appétit!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rena Dourou (@rena.dourou) στις 23 Νοέ, 2018 στις 11:25 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρένα Δούρου κάστανα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ