Οι ασκήσεις της Τζένιφερ Γκάρνερ για καλογυμνασμένα χέρια [βίντεο] - iefimerida.gr

Οι ασκήσεις της Τζένιφερ Γκάρνερ για καλογυμνασμένα χέρια [βίντεο]

Η Τζένιφερ Γκάρνερ/ Φωτογραφία: Η Τζένιφερ Γκάρνερ στο Λος Αντζελες/ Φωτογραφία: AP images/Jordan Strauss
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η επιστροφή της Τζένιφερ Γκάρνερ είναι γεγονός. Η ηθοποιός του Χόλιγουντ πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία δράσης, το «Peppermint» και είναι πιο γυμνασμένη από ποτέ.

Τον τελευταίο καιρό η Τζένιφερ Γκάρνερ γυμνάζεται πιο εντατικά και τα αποτέλεσμα είναι ορατά. Η ηθοποιός επιστρέφει στις ταινίες δράσης, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια.

«Δεν είχα κάνει σκηνή μάχης για έντεκα χρόνια, που είναι πολύς καιρός, αλλά ήξερα ότι θα τα κατάφερνα» δήλωσε σε συνέντευξή της.

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, τα καλογυμνασμένα χέρια της έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από ταινίες όπως το «Κωδικός Alias» και το «Daredevil» είναι πιο fit από ποτέ.

Η 46χρονη ηθοποιός, πρώην σύζυγος του Μπεν Αφλεκ και μητέρα 3 παιδιών γυμνάζεται με την personal trainer Simone De La Rue, η οποία έχει φτιάξει για εκείνη το ιδανικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι ασκήσεις της Τζένιφερ Γκάρνερ για καλογυμνασμένα χέρια, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζένιφερ Γκάρνερ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ