Το snakeskin σου φαίνεται φθηνό; Αυτές οι υπέροχες μπότες είναι από δέρμα που κάνει καθετί να δείχνει πολυτελές - iefimerida.gr

Το snakeskin σου φαίνεται φθηνό; Αυτές οι υπέροχες μπότες είναι από δέρμα που κάνει καθετί να δείχνει πολυτελές

Μπότες /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους τελευταίους μήνες, ήταν σχεδόν αδύνατο να ανοίξετε το Instagram ή να περπατήσετε σε κάποια από τις μητροπόλεις της μόδας χωρίς να δείτε κάποια να φορά ένα ζευγάρι snakeskin μπότες.

Κυριάρχησαν από την πρώτη στιγμή και έγιναν γρήγορα το παπούτσι που φορούν όλες σε κάθε εβδομάδα μόδας.

Η επόμενη μεγάλη τάση στις μπότες, ωστόσο, δεν είναι μόνο πιο cool, αλλά και πιο πολυτελής. Υπάρχει μία γενικότερη τάση να επιστρέψουμε σε υλικά πολυτελή, πιο ανθεκτικά και άρα με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Και αυτό είναι ένα από αυτά, τα διαχρονικά chic κομμάτια. Oι μπότες αυτές είναι εντυπωσιακές χωρίς όμως να σας δεσμεύουν.

Με μίντι φούστες και φορέματα, αλλά και τζιν. Ταιριάζουν με όλα και δημιουργούν τα πιο κομψά everyday σύνολα. Θα γίνουν οι αγαπημένες σας.

Δείτε τις μπότες από δέρμα που κάνει καθετί να δείχνει luxurious στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπότες δέρμα αγορές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ