Γιος καθαρίστριας: Δούλευε για να μας ταΐζει-Τι θα έκανε ένας γονιός αν πεινούσαν τα παιδιά του; [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιος καθαρίστριας: Δούλευε για να μας ταΐζει-Τι θα έκανε ένας γονιός αν πεινούσαν τα παιδιά του; [βίντεο]

Ο γιος της 53χρονης καθαρίστριας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξέσπασε ο γιος της καθαρίστριας η οποία καταδικάστηκε σε δεκαετή φυλάκιση επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο του δημοτικού για να προσληφθεί.

«Είναι πολύτεκνη η μητέρα μου, μεγαλώνοντας ήταν στο ορφανοτροφείο, μεγάλωσε, δεν έχει απασχολήσει τις Αρχές ποτέ, παρόλο που μεγάλωσε δύσκολα, δούλευε από μικρή, από 11-12- χρονών» είπε μιλώντας αποκλειστικά στο Open tv. «Ρωτάω εγώ τον καθένα, εάν ένας γονιός πεινούσαν τα παιδιά του, τι θα έκανε; Δεν θα κοιτούσε έναν τρόπο... Για φαΐ μιλάμε, δεν μιλάμε ότι έκανε για να βγάλει λεφτά ή να αποταμιεύσει λεφτά ή να κλέψει το κράτος... Δούλευε για να ταΐζει» είπε με έμφαση ο γιος της 53χρονης καθαρίστριας που κρατείται στις φυλακές Θήβας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Open TV.

Δείτε το βίντεο από το Open TV:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καθαρίστρια γιος φυλακές Θήβας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ