My style rocks -Κουδουνάρης σε παίκτρια: «Δεν θες να μιλάμε; Σε ενοχλούμε μήπως;» [βίντεο] - iefimerida.gr

My style rocks -Κουδουνάρης σε παίκτρια: «Δεν θες να μιλάμε; Σε ενοχλούμε μήπως;» [βίντεο]

Ο Στέλιος Κουδουνάρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κριτική του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη φαίνεται πως δεν αρέσει σε πολλά κορίτσια, τα οποία δεν χάνουν την ευκαιρία να εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους.

Μπροστά στους κριτές βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, η οποία φόρεσε μια τουαλέτα με πούλιες και γούνα για να πάει σε ένα event εταιρείας καλλυντικών που γιορτάζει τα 25α της χρόνια.

«Εχει επιλέξει ένα φόρεμα που δεν ταιριάζει καθόλου στην σιλουέτα σου, ανοίγει και το σκίσιμο σαν να είναι μικρό και θέλει να φύγει. Αυτό το φόρεμα δεν είναι για το δικό σου σώμα. Επίσης θεωρώ ότι είσαι υπερβολικά ντυμένη για τα 21 σου χρόνια. Το φόρεμα δεν είναι για την ηλικία σου και το έχεις συνδυάσει και με έναν πάρα πολύ κλασικό τρόπο», είπε, αρχικά, ο Στέλιος Κουδουνάρης, δίνοντας στη συνέχεια συμβουλές στην Κωνσταντίνα για το πώς θα μπορούσε να έχει τέλειο αποτέλεσμα.

«Το σκίσιμο του φορέματος εκεί που σταματάει είναι σαν να σου είναι μικρό και πάει να ανοίξει», της είπε μετά η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Στέλιος Κουδουνάρης πρόσθεσε: «Επειδή έχει τραβηχτεί και πολύ έχει κοντύνει κιόλας το φόρεμα».

«Έχει ωραίες καμπύλες όμως.»

«Έχει, αλλά δεν είναι για σκίσιμο.»

«Σαν σχήμα σου πάει το φόρεμα, απλά ίσως να είναι λίγο μικρό από την άποψη ότι δεν έχει μπόλικο ύφασμα και έτσι όπως ανοίγει είναι σαν να τεντώνει», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Τότε, η παίκτρια ξέσπασε για την κριτική: «Ωραία δεν μου πάνε τα κολλητά. Το έχουμε. Εντάξει ένα γίνει πολύ bodyshaming τώρα».

Οι κριτές επιχείρησαν να της εξηγήσουν ότι χρειάζεται να αναδείξει πιο σωστά τη σιλουέτα της.

«Γιατί τα παίρνεις όλα στραβά ό,τι σου λέμε;», ρώτησε η κα Μαγγίρα.

«Εγώ είπα στην αρχή ότι δεν θέλω να βγάλω τη γούνα», ανέφερε η παίκτρια.

«Γιατί έβαλες το φόρεμα;», είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ωραία, θέλω να περάσουμε στη βαθμολογία» απάντησε η Κωνσταντίνα.

  • Κουδουνάρης: «Συγγνώμη;»
  • Μαγγίρα: «Μήπως να φύγουμε κιόλας;»
  • Κουδουνάρης: «Δεν θες να μιλάμε; Σε ενοχλούμε μήπως;»
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ My Style Rocks Κωνσταντίνα Σουλτάτη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ