Ποια επαγγέλματα δεν απειλούνται από την ανεργία; -Η λίστα που πρέπει να διαβάσουν όλοι - iefimerida.gr

Ποια επαγγέλματα δεν απειλούνται από την ανεργία; -Η λίστα που πρέπει να διαβάσουν όλοι

Ποια επαγγέλματα δεν απειλούνται από την ανεργία;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποια επαγγέλματα αποτελούν μια καλή επαγγελματική διέξοδο για τους νέους πτυχιούχους αυτή την περίοδο όπου το εργασιακό τοπίο εξακολουθεί να είναι θολό στις περισσότερες χώρες του ευρωπαϊκού νότου αλλά και της δυτικής Ευρώπης;

Ποιες ειδικότητες δεν απειλούνται από τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τις χαμηλές αμοιβές; Ο ιστότοπος αναζήτησης εργασίας Cadre Emploi δημοσίευσε μια λίστα με τα επαγγέλματα με τις υψηλότερες αμοιβές στη Γαλλία. Στη λίστα που δημοσιεύτηκε στη Figaro υπάρχουν αρκετά νέα επαγγέλματα – άμεσα συνδεδεμένα με την ψηφιοποίηση της εργασιακής αγοράς. «Οι εταιρείες έχουν πλέον νέες ανάγκες και χρειάζονται εργαζόμενους με τεχνικές δεξιότητες στον ψηφιακό τομέα» όπως αναφέρει η Élodie Franco Da Cruz, από την Cadremploi. Συμπέρασμα; Ο ψηφιακός τομέας δεν μπορεί παρά να απορροφά ολοένα και περισσότερο κόσμο και να πληρώνει πολύ καλύτερα από τους υπόλοιπους τομές. Δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον αντίστοιχο κύκλο σπουδών για να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας που θα σας αποφέρει μερικές χιλιάδες ευρώ το μήνα.

Επικεφαλής ψηφιακού σχεδιασμού

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Επαγγέλματα ανεργία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ