Οι hair stylists συμφωνούν -Aυτό είναι το απόλυτο χρώμα μαλλιών του χειμώνα - iefimerida.gr

Οι hair stylists συμφωνούν -Aυτό είναι το απόλυτο χρώμα μαλλιών του χειμώνα

Μοντέλα ποζάρουν στο φακό λίγο πριν το runway/ Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή με στόχο να ανανεώσετε την εικόνα σας αλλά και την ψυχολογική σας διάθεση, σας προτείνουμε να επικεντρωθείτε στα μαλλιά σας.

Οχι, δεν θα σας πούμε να αποχωριστείτε το μάκρος που τόσο πολύ «παλέψατε» να αποκτήσετε, αλλά σας συστήνουμε να τους δώσετε την απόχρωση που θα φωτίσει το πρόσωπό σας και θα δώσει έναν ακόμα πιο γοητευτικό αέρα στην εμφάνισή σας.

Δεν υπάρχει κανόνας που να υπαγορεύει νέο χρώμα μαλλιών κάθε σεζόν. Πλέον, οι επιλογές ξεφεύγουν από το «κλασικό» αντίπαλο δίδυμο ξανθό-μελαχρινό και οι ιδέες για αποχρώσεις και διαφορετικούς τόνους είναι αμέτρητες. Αυτή τη σεζόν αποφεύγουμε τις τετριμμένες επιλογές και θα γίνουμε πιο τολμηρές.

Ένα χρώμα έχει κερδίσει τους hair stylists.

Είτε είστε ήδη ξανθές και έχετε βαρεθεί τις συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο για συντήρηση, είτε καστανές που θέλετε να δώσετε φως, εδώ θα βρείτε το καινούργιο σας χρώμα.

Το απόλυτο χρώμα μαλλιών του χειμώνα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαλλιά LOOK ΜΑΛΛΙΩΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ