«Ηθελα μόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου» -Η καθαρίστρια μιλά μέσα από τη φυλακή [βίντεο] - iefimerida.gr

«Ηθελα μόνο να μεγαλώσω τα παιδιά μου» -Η καθαρίστρια μιλά μέσα από τη φυλακή [βίντεο]

«Δεν έκλεψα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου, δεν ήθελα να μου πάρουν τα παιδιά και να τα πάνε σε ίδρυμα, λέει στην συνέντευξή της στον Ταχυδρόμο της Θεσσσαλίας, η 53χρονη καθαρίστρια που τιμωρήθηκε με 10 χρόνια κάθειρξη, επειδή πλαστογράφησε το πτυχίο της Ε τάξης του Δημοτικού.

Η τιμωρία της προκάλεσε ένα απίστευτο κύμα αντιδράσεων από πολιτικά κόμματα και φορείς, την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ενώ στις φυλακές της Θήβας όπου κρατείται την επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Οπως αποκαλύφθηκε επίσης, η 53χρονη πλέον τελείωσε το Δημοτικό και πλέον φοιτά στο Γυμνάσιο.

«Ηθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου, απο ορφανοτροφείο ήμουνα, γονείς δεν είχα γονείς και ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά μου. Δεν το έκανα για να κάνω πλούτη, ήθελα απλώς μια δουλειά. Και τα κατάφερα μεγάλωσα δύο παιδιά και είμαι περήφανη γι' αυτό. Και τώρα αυτά πληρώνουν εμένα, που μπήκα φυλακή» δήλωσε η 53χρονη καθαρίστρια.

Δεν ήξερα ότι είναι τόσο κακό, εκλιπαρούσα το δικαστήριο να μου δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, είπε ακόμα στην συνέντευξή της. αλλά δεν μου έδωσαν σημασία». Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους όσους μου συμπαραστάθηκαν.

Δείτε την συνέντευξη της καθαρίστριας στην εφημερίδα Ταχυδρόμος:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ