Πρωτόγνωρο: Επαναλαμβάνονται τα τελευταία 31'' του αγώνα μπάσκετ Λαύριο-Κολοσσός! - iefimerida.gr

Πρωτόγνωρο: Επαναλαμβάνονται τα τελευταία 31'' του αγώνα μπάσκετ Λαύριο-Κολοσσός!

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτόγνωρη απόφαση έλαβε ο αθλητικός δικαστής, διατάσσοντας επανάληψη των τελευταίων 31’’ της εκτός έδρας αναμέτρησης του Κολοσσού με το Λαύριο για την 6η αγωνιστική της Basket League!

Η ομάδα της Ρόδου είχε καταθέσει ένσταση (η οποία έγινε δεκτή) για το ματς του περασμένου Σαββάτου, θεωρώντας ότι υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος, διότι δεν δόθηκε παράβαση 8 δευτερολέπτων (με το σκορ στο 69-67) στην επαναφορά από τον Μέλσον. Αμέσως μετά, δέχτηκε τεχνική ποινή ο προπονητής Νίκος Βετούλας (που αποτελεί παρελθόν από τους νησιώτες) για διαμαρτυρία και ο Κολοσσός ηττήθηκε.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο αθλητικός δικαστής, «Δέχεται την από 17-11-2018 ένσταση της Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε, ή οποία υποβλήθηκε κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΛΑΥΡΙΟ – Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ. Διατάσσει την επανάληψη του αγώνα από το χρονικό σημείο 00:31 (τριάντα ενός δευτερολέπτων) πριν την λήξη της 4ης περιόδου.
Διατάσσει την επιστροφή ποσοστού 50% του κατατεθέντος παραβόλου στην ενιστάμενη ΚΑΕ και την κατάπτωση του υπόλοιπου 50% του κατατεθέντος παραβόλου υπέρ του ΕΣΑΚΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Basket League απόφαση κολοσσός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ