Μπλακ άουτ στα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου -Απεργία και στάσεις εργασίας - iefimerida.gr

Μπλακ άουτ στα Μέσα Μεταφοράς την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου -Απεργία και στάσεις εργασίας

Απεργία μετρό/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη ταλαιπωρία περιμένει το επιβατικό κοινό της Αθήνας, την ερχόμενη Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις, το Μετρό θα τραβήξει χειρόφρενο για ολόκληρη την ημέρα, καθώς οι εργαζόμενοί του θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία.

Ακινητοποιημένα για όλο το 24ωρο θα μείνουν επίσης τα τρόλεϊ, το Τραμ, και ο ΗΣΑΠ (ηλεκτρικός-γραμμή 1).

Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί, και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Με ανακοινώσεις τους τα δυο Σωματεία καταγγέλλουν την κυβέρνηση για αντιλαϊκή πολιτική και διεκδικούν «υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, νέο κανονισμό εργασίας, δίκαιο και αξιοκρατικό, προσλήψεις προσωπικού και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στο επιβατικό προς τους επιβάτες και ενίσχυση του δημόσιου χαραχτήρα των αστικών συγκοινωνιών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μετρό Απεργία τρόλει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ