Η ονειρική λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Εμμα Στόουν που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ονειρική λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Εμμα Στόουν που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney [εικόνες]

Η Εμμα Στόουν /Φωτογραφία: AP/Jordan Strauss
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έμμα Στόουν είναι μια νέα και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός.

Μετά την επιτυχία του La La Land, ήρθε το «The Favourite» που πάει για Όσκαρ. Η 30χρονη κοκκινομάλλα, εκτός από βραβευμένη ηθοποιός, είναι και μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Σε κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, τραβάει τα βλέμματα και εντυπωσιάζει. Στα 10th Annual Governors Awards στο Λος Άντζελες, όπου την συνόδευε ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος, έμοιαζε εκθαμβωτική σαν πριγκίπισσα της Disney.

Φορούσε ένα μακρύ μαύρο Louis Vuitton φόρεμα με χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες στις τιράντες και στο μπούστο καθώς και στο τελείωμα του ρούχου.

Οι λεπτομέρειες έδωσαν έναν πολύ ρομαντικό τόνο.

Δείτε την ονειρική λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Έμμα Στόουν που την έκανε να μοιάζει με πριγκίπισσα της Disney στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ