Απίστευτο! Αγόρασε ένα παλιό χρηματοκιβώτιο για 500 δολάρια και βρήκε μέσα 7,5 εκατομμύρια! - iefimerida.gr

Απίστευτο! Αγόρασε ένα παλιό χρηματοκιβώτιο για 500 δολάρια και βρήκε μέσα 7,5 εκατομμύρια!

Μπροστά σ' έναν θησαυρό βρέθηκε ο άγνωστος αγοραστής (Φωτογραφία: Twitter/Dan Dotson)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άφωνος έμεινε ένας άνδρας όταν ανακάλυψε 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά κρυμμένα μέσα σ’ ένα κουτί που είχε αγοράσει για 500 δολάρια!

Όπως αποκάλυψε μέσω Twitter ο Αμερικανός δημοπράτης Νταν Ντότσον, διάσημος στην πατρίδα του από την τηλεοπτική εκπομπή Storage Wars που παρουσιάζει στο δίκτυο A&E, μια γυναίκα τον πλησίασε πριν από μερικές μέρες σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στην Καλιφόρνια για να του πει για ένα κομμάτι που είχε αγοράσει κάποιος γνωστός της απ’ αυτόν. «Μια ηλικιωμένη Ασιάτισσα, που καθόταν στο διπλανό τραπέζι με κοίταζε επίμονα σαν να ήθελε να μου πει κάτι. Ήλθε τελικά προς το μέρος και μου είπε ότι ένας συνάδελφος του άνδρα της είχε αγοράσει ένα κομμάτι από μένα για 500 δολάρια και βρήκε μέσα ένα χρηματοκιβώτιο».

Περιγράφοντας τη στιγμή που άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο ο Ντότσον είπε: «το πρώτο άτομο που κάλεσαν να το ανοίξει δεν τα κατάφερε. Κάλεσαν ένα δεύτερο άτομο, κι όταν το άνοιξαν, μέσα στο χρηματοκιβώτιο – συνήθως είναι άδεια, αλλά όχι αυτή τη φορά – υπήρχαν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά».

7,5 εκατομμύρια δολάρια σε μετρητά περιείχε το χρηματοκιβώτιο που αγόρασε ο ανώνυμος αγοραστής (Φωτογραφία: Twitter/Dan Dotson)

Όπως είπε ο Ντότσον, ένας δικηγόρος ήλθε σε επαφή με τον τυχερό αγοραστή υποστηρίζοντας ότι εκπροσωπεί τους αρχικούς ιδιοκτήτες του κομματιού και του πρόσφερε 600.000 δολάρια ως εύρετρα, προσφορά ωστόσο που απορρίφθηκε. Ο άγνωστος αγοραστής, ωστόσο, αποδέχθηκε τελικά μια δεύτερη προσφορά 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων προκειμένου να επιστρέψει το υπόλοιπο ποσό.

Ο αρχικός ιδιοκτήτης ήλθε σε επαφή με τον τυχερό αγοραστή, που κράτησε μετά από διαπραγματεύσεις 1,2 εκατομμύρια δολάρια ως εύρετρα (Φωτογραφία: Twitter/Dan Dotson)

Τώρα πώς έγινε και οι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει τέτοιο ποσό μέσα στο χρηματοκιβώτιο;

«Δεν νομίζω ότι θα τα ξέχναγε κανείς, αλλά ίσως βρέθηκε σε μια κατάσταση, όπου το χρηματοκιβώτιο πέρασε υπό τον έλεγχο κάποιου άλλου, δεν ξέρω», είπε ο δημοπράτης. Για τη γυναίκα του, Λώρα, «ίσως να φόρτωσε την πιστωτική του, να αναγκάστηκε να φύγει φορτωμένος με χρέη, ή να κατέληξε στη φυλακή. Ποιος ξέρει;»

Όπως και να ‘χει, το περιστατικό επιβεβαίωσε γι’ άλλη μια φορά ότι όταν κάποιος χάνει, κάποιος άλλος κερδίζει...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Καλιφόρνια ΝΤΑΝ ΝΤΟΤΣΟΝ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ