Εκανε περιοδεία πόρτα-πόρτα -Τα φθαρμένα και τρύπια παπούτσια της μπαίνουν σε μουσείο [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκανε περιοδεία πόρτα-πόρτα -Τα φθαρμένα και τρύπια παπούτσια της μπαίνουν σε μουσείο [εικόνες]

Τα παπούτσια της Αλεξάνδριας Οκάζιο-Κορτέζ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νεότερη σε ηλικία εκλεγμένη γερουσιαστής της Νέας Υόρκης, Αλεξάνδρια Οκάζιο-Κορτέζ λέει ότι κέρδισε την έδρα της στην Αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων λόγω της εκστρατείας της από πόρτα σε πόρτα.

Και αυτό είναι κάτι για το οποίο έχει αποδείξει. Τα παπούτσια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cornell Costume Collection (@cornellcostumecollection) στις 21 Νοέ, 2018 στις 11:29 πμ PST

Η Αλεξάνδρια Οκάζιο-Κορτέζ


Το ζευγάρι που φορούσε η 29χρονη σε όλη της την προεκλογική εκστρατεία παίρνει πλέον την θέση του στην ιστορία της μόδας, ως μέρος μιας έκθεσης στο Cornell Costume Collection, με το τίτλο : «Women Empoered: Fashions from the Frontline».


Η έκθεση, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 6 Δεκεμβρίου, καλεί τις γυναίκες να δώσουν τα είδη ένδυσης που τις ενδυνάμωσαν κατά το παρελθόν. Μεταξύ των αντικειμένων περιλαμβάνονται επίσης, ένα φόρεμα της ακτιβίστριας Ολίβια Λάνγκτον, μια φούστα της Τζάνετ Ρενό και το κοστούμι που φορούσε στην ορκωμοσία της η κυβερνήτης του Τέξας, Αν Ρίτσαρντς.

Τον Ιούνιο, η Οκάζιο – Κορτέζ είχε τουιτάρει μια εικόνα των παπουτσιών της – φθαρμένα, γδαρμένα και γεμάτα με τρύπες στις σόλες.

Some folks are saying I won for “demographic” reasons.

1st of all, that’s false. We won w/voters of all kinds.

2nd, here’s my 1st pair of campaign shoes. I knocked doors until rainwater came through my soles.

Respect the hustle. We won bc we out-worked the competition. Period. pic.twitter.com/RbpQMYTiWY


«Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι παπουτσιών της καμπάνιας μου» είχε γράψει. «Χτυπούσα πόρτες μέχρι που το νερό της βροχής διαπέρασε τις σόλες. Κερδίσαμε γιατί ξεπεράσαμε τον ανταγωνισμό. Τέλος».

«Αυτά τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, την αποφασιστικότητα και την δέσμευση της πιο νεαρής γυναίκας που εκλέχθηκε ποτέ στο Κογκρέσο» ανέφερε το Cornell Costume Collection.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ