Θεσσαλονίκη: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες & βίντεο]

χριστουγεννιάτικο έλατο/Φωτογραφία: Thestival.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χριστουγεννιάτικο δέντρο 18 μέτρων, φάτνη και σπίτι του Άι Βασίλη περιλαμβάνει φέτος ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος της πλατείας Αριστοτέλους, που έχει ετοιμάσει ο Δήμος Θεσσαλονίκης και αναμένεται να εντυπωσιάσει πολίτες και επισκέπτες.

Το έλατο, το οποίο και φέτος είναι από τον Ταξιάρχη Χαλκιδικής, πήρε τη θέση του σήμερα το πρωί στην πλατεία Αριστοτέλους.

Από νωρίς, συνεργεία του δήμου άρχισαν τις εργασίες, προκειμένου να στήσουν το φυσικό έλατο ύψους 18 μέτρων, το οποίο θα κοσμεί την κεντρικότερη πλατεία της πόλης, κατά το διάστημα τον εορτών.

Το έλατο θα φωτιστεί την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, σε μουσική εκδήλωση στις 20:30. Χιλιάδες λαμπιόνια θα φωτίσουν και φέτος το δέντρο, ενώ αμέσως μετά την φωταγώγησή του θα ακολουθήσει συναυλία με τον Γιώργο Σαμπάνη.

"Τοποθετήθηκε το δέντρο και θα στολιστεί με χιλιάδες λαμπάκια. Για πρώτη φορά θα φωτιστούν και τα δέντρα που βρίσκονται πέριξ της πλατείας", δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Σταδιακά φωτίζονται και οι δρόμοι της πόλης, ενώ ήδη φωταγωγήθηκε το καράβι που υπάρχει στο δημαρχιακό μέγαρο. Ο φωτεινός "μπλε ουρανός" θα τοποθετηθεί στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, οι φωτεινοί κύκλοι στη Μητροπόλεως, το Πεφταστέρι στην οδό Φιλικής Εταιρείας, ενώ νέες γιρλάντες θα στολίσουν την Τσιμισκή και την Εγνατία.

Θεσσαλονίκη: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Θεσσαλονίκη: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Θεσσαλονίκη: Στήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Αριστοτέλους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ