Εντοπίστηκε ξανά ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε ξανά ναφθαλίνη σε σχολείο του Αγρινίου

Σχολείο/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις λίγες ημέρες πέρασαν από την ολοκλήρωση της δίκης των ανηλίκων για την κατ’ εξακολούθηση ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου και σημειώθηκε νέο περιστατικό.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, εντοπίστηκε ναφθαλίνη στο 1ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου. Το επικίνδυνο υλικό εντόπισαν οι εκπαιδευτικοί που έφτασαν πρώτοι στο σχολείο και ειδοποίησαν τις Αρχές, που έκανε επιτόπια αυτοψία.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, για το νέο περιστατικό δεν έχουν υποβληθεί ακόμα μηνύσεις, ωστόσο σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την δίκη που ολοκληρώθηκε στις 13 Νοεμβρίου στο Μονομελές Δικαστήριο Αγρινίου, τέσσερις από τους ανήλικους (ηλικίας 14-15) κρίθηκαν ένοχοι για την κατηγορία της διατάραξης δημόσιας υπηρεσίας και τους επιβλήθηκαν μέτρα αναμορφωτικού χαρακτήρα με την επιμέλεια τους μέχρι την ενηλικίωση να ανατίθεται στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων και Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου. Σε έναν επιβλήθηκε απλή επίπληξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολείο ναφθαλίνη Αγρίνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ