Τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο και τους βγήκε... αρχαιοκάπηλος - iefimerida.gr

Τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο και τους βγήκε... αρχαιοκάπηλος

Τον σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο και τους βγήκε... αρχαιοκάπηλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λαβράκι» έβγαλε η Αστυνομία από έναν τυπικό έλεγχο στο αυτοκίνητο ενός Βούλγαρου, στις Σέρρες, όταν βρήκαν να έχει κρυμμένα και να μεταφέρει, αρχαία αντικείμενα από διάφορες περιόδους.

Πρόκειται για έναν 40χρονο άνδρα, υπήκοο Βουλγαρίας, τον οποίον και σταμάτησαν οι αρχές στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλέιας Σερρών βρήκαν ένα κοκάλινο αρχαίο αντικείμενο, τμήμα αρχαίου γυάλινου αντικειμένου, τμήμα αρχαίου χάλκινου αντικειμένου και τμήματα διαφόρων διαστάσεων αρχαίων κεραμικών των Ρωμαϊκών χρόνων .

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου «Περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς», οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ