Το είπαν και το έκαναν -Οι μαθητές στην Θεσσαλονίκη έκαναν κοπάνα και σχημάτισαν ουρές σε πολυκαταστήματα [βίντεο] - iefimerida.gr

Το είπαν και το έκαναν -Οι μαθητές στην Θεσσαλονίκη έκαναν κοπάνα και σχημάτισαν ουρές σε πολυκαταστήματα [βίντεο]

Βlack Friday στην Θεσσαλονίκη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ουρές σχηματίστηκαν έξω από κατάστημα αθλητικών ειδών σε εμπορικό κέντρο της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα σύμφωνα με το thestival.gr οι περισσότεροι καταναλωτές που περίμεναν στις ουρές ήταν μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Φαίνεται πως οι μαθητές αποφάσισαν να μην παρακολουθήσουν τις πρώτες ώρες μαθημάτων στο σχολείο τους και να στηθούν στις ουρές των πολυκαταστημάτων, ώστε να ψωνίσουν τα αγαπημένα του προϊόντα σε έκπτωση.

Μάλιστα χτες η Γ΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης είχε εκφράσει τους φόβους τους πως τα σχολεία θα αδειάσουν για ακόμη μία φορά εν όψει Black Friday ώστε οι μαθητές να πάνε να ψωνίσουν.

Όπως είχε καταγγείλει, «οι διαφημιστικές καμπάνιες πολλών αλυσίδων για την black friday, είχαν συγκεκριμένη στόχευση στο ευαίσθητο εφηβικό κοινό με προσφορές σε προϊόντα κινητής τηλεφωνίας, games, αθλητικών ειδών, καλλυντικών κ.α. Η διαμόρφωση καταναλωτικής συνείδησης με όρους πραγματικού κανιβαλισμού σε αυτές τις ηλικίες είναι μια ακόμα εγκληματική πολιτική του εμπορικού κεφαλαίου με μοναδικό στόχο την κερδοφορία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, τα προηγούμενα δύο χρόνια που πραγματοποιήθηκε πάλι Black Friday, τα σχολεία ήταν άδεια, ενω χαρακτηρίζουν την ημέρα ... βλάκ.. Friday.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Black Friday Θεσσαλονίκη κοπάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ