Νεαρή μητέρα σε Μητσοτάκη: Είσαι φοβερός, τι γκόμενος είσαι [βίντεο] - iefimerida.gr

Νεαρή μητέρα σε Μητσοτάκη: Είσαι φοβερός, τι γκόμενος είσαι [βίντεο]

στην Κυψέλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την περιοχή της Κυψέλης επισκέφθηκε... αιφνιδιαστικά χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προγραμματίσει την επίσκεψη στην περιοχή της Κυψέλης χωρίς να έχει ανακοινώσει τίποτα ούτε σε βουλευτές, ούτε σε στελέχη του κόμματος.

Στη γειτονιά του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε μαγαζιά αλλά και τη Δημοτική Αγορά και συνομίλησε με περαστικούς, κατοίκους και καταστηματάρχες.

Όμως, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΝΔ απέσπασε και ένα... απρόσμενο κομπλιμέντο από μία νεαρή μητέρα η οποία έκανε βόλτα στη Φωκίωνος Νέγρη με το μωρό της.

Όταν η νεαρή γυναίκα είδε τον κ. Μητσοτάκη, αρχικά του είπε «αγαπητέ μου είσαι φοβερός», ενώ συνέχισε με το σχόλιο «τι γκόμενος είσαι!».

Ο πρόεδρος της ΝΔ το προσπέρασε διακριτικά και ασχολήθηκε με το μωράκι που ήταν στο καρότσι, ενώ στη συνέχεια η γυναίκα του ζήτησε να τον βγάλει και μία φωτογραφία με το παιδί!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κυριάκος Μητσοτάκης Κυψέλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ