O Πάγκαλος παρουσιάζει το βιβλίο του: «Τα φάγαμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε να τα τρώμε» - iefimerida.gr

O Πάγκαλος παρουσιάζει το βιβλίο του: «Τα φάγαμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε να τα τρώμε»

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον επικαιροποιημένο τίτλο «Τα φάγαμε όλοι μαζί...και συνεχίζουμε να τα τρώμε» παρουσιάζεται την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το βιβλίο του Θεόδωρου Πάγκαλου.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΚΕΡΚΥΡΑ-economia Publishing περιλαμβάνει τη φράση «Τα φάγαμε όλοι μαζί», που δήλωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος στη Βουλή, σε τοποθέτησή του κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στις 21 Σεπτεμβρίου 2010 και περιγράφει: «το πόσα, πότε, πώς και ποιοι «τα φάγανε» και πώς κατανέμεται η ευθύνη από πάνω προς τα κάτω».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Στέφανος Μάνος, πρώην υπουργός Οικονομίας & Οικονομικών, Μιχάλης Μπλέτσας, Διευθυντής Πληροφορικής στο Media Lab του ΜΙΤ, Αλέκος Παπαδόπουλος, πρώην υπουργός Οικονομικών, Πάνος Τσακλόγλου, Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και o συγγραφέας του βιβλίου Θεόδωρος Πάγκαλος.

O Πάγκαλος παρουσιάζει το βιβλίο του: «Τα φάγαμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε να τα τρώμε» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεόδωρος Πάγκαλος βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ