Τα είδαμε όλα: Η Ειρήνη Στεργιανού πήγε καλεσμένη στην Φωλιά των ΚούΚου και της... έπεσε η μπλούζα της [βίντεο] - iefimerida.gr

Τα είδαμε όλα: Η Ειρήνη Στεργιανού πήγε καλεσμένη στην Φωλιά των ΚούΚου και της... έπεσε η μπλούζα της [βίντεο]

Ειρήνη Στεργιανού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα κορίτσια τα οποία είχαν προκαλέσει το μεγαλύτερο θόρυβο μέσα στο GNTM τώρα βρίσκεται εκτός και εξακολουθεί και προκαλεί... χαμό!

Ο λόγος για την Ειρήνη Στεργιανού την σέξι μελαχρινή του GNTM η οποία σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της φωλιά των Κου Κου.

Η Ειρήνη Στεργιανού ήταν ένα από τα κόριτσια τα οποία έκαναν από τις μεγαλύτερες αλλαγές στο παιχνίδι, έκοψε τα μαλλιά της κοντά, ενώ... φασαρία προκάλεσε και με την παρουσία της μέσα στο σπίτι αφού βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών... διαξιφισμών.

Οπως και να έχει σήμερα το μελαχρινό μοντέλο βρέθηκε στον αέρα του star και χορεύοντας με έναν από τους συντελεστές της πρωινής εκπομπής τα αποκάλυψε... όλα! Η Ειρήνη Στεργιανού φορούσε μια μαύρη μπλούζα με χαμόγελο και πάνω στο χορό κατέβηκε τόσο που αποκάλυψε το στήθος της.

«Αμάν! Αυτό το τελικό το πλάνο ήταν το κάτι άλλο» ακούστηκε να λέει η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ ένα μικρό σούσουρο δημιουργήθηκε στο πλατό. Τελικά ίσως να ήταν πιο ταιριαστό το «Παίζεις με τη φλόγα»…

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ειρήνη Στεργιανού GNTM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ