«Παρών» για το γαλάζιο χρίσμα στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ο Δημήτρης Κούβελας - iefimerida.gr

«Παρών» για το γαλάζιο χρίσμα στη Θεσσαλονίκη δηλώνει ο Δημήτρης Κούβελας

O Δημήτρης Κούβελας/Φωτογραφία: Facebook
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Μπουτάρη ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, ο Δημήτρης Κούβελας, δημοτικός σύμβουλος της παράταξης των «Εντάξει» του Σταύρου Καλαφάτη εμφανίζεται έτοιμος να διεκδικήσει το γαλάζιο χρίσμα για τον δήμο.

Ο Δημήτρης Κούβελας, γιος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης, Σωτήρη Κούβελα, με ανάρτησή του στο Facebook δήλωσε εμμέσως «παρών» για τις εξελίξεις στον κεντρικό δήμο.

«Η περίοδος Γ. Μπουτάρη στον δήμο Θεσσαλονίκης έκλεισε. Προσκαλώ τους συμπολίτες μου "Ν' αλλάξουμε την πόλη". Είναι ευθύνη της γενιάς μας», γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Κούβελας, επιλέγοντας να φωτογραφηθεί με το βιβλίο του «Ν' αλλάξουμε (την) πόλη».

Οπως μεταδίδει το voria.gr ο κ. Κούβελας που φέρεται ότι είναι στα ονόματα τα οποία σκέφτεται επισήμως να στηρίξει η ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης, απευθύνει ευθεία πρόσκληση γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, βάζοντας την υποψηφιότητά του για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης στον δημόσιο διάλογο.

Η ανάρτηση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ