Επίθεση Βούλτεψη για Ευρωπαίους και ΔΝΤ: Κάνουν συναλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το τραπέζι - iefimerida.gr

Επίθεση Βούλτεψη για Ευρωπαίους και ΔΝΤ: Κάνουν συναλλαγή με τον ΣΥΡΙΖΑ κάτω από το τραπέζι

Η Σοφία Βούλτεψη / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στους Ευρωπαίους δανειστές αλλά και στον Πολ Τόμσεν του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου εξαπέλυσε η Σοφία Βούλτεψη από το βήμα της Βουλής.

Η κυρία Βούλτεψη μίλησε για συναλλαγή των δανειστών με την κυβέρνηση Τσίπρα, λέγοντας ότι τώρα οι δανειστές δείχνουν μια μεγάλη ελαστικότητα στις αποφάσεις της κυβέρνησης και επιτρέπουν να ακυρώνονται μέτρα που έχουν ψηφιστεί, αναφερόμενη στο θέμα της ακύρωσης της μείωσης των συντάξεων.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο Τόμσεν σήκωνε τον κόσμο στο πόδι εάν αλλάζαμε μία φράση σε αυτά που είχαμε συμφωνήσει, ενώ τώρα δεν τρέχει τίποτα. Έχουμε κυβερνήσει κι εμείς και ξέρουμε πώς γίνονται αυτά», συνέχισε η κυρία Βούλτεψη, λέγοντας πως «υπάρχει συναλλαγή των δανειστών με την κυβέρνηση κάτω από το τραπέζι, τα μέτρα μπαίνουν για να ξαναβγαίνουν, οι δανειστές πήραν το υπερταμείο και τη Μακεδονία και μας έχουν αφήσει στη μοίρα μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σοφία Βούλτεψη ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ