Ποιοι και πώς μπορούν να απαλλαγούν από το χαράτσι του τέλους επιτηδεύματος - iefimerida.gr

Ποιοι και πώς μπορούν να απαλλαγούν από το χαράτσι του τέλους επιτηδεύματος

Στιγμιότυπο από την Ερμού /Φωτογραφία: Intime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά η απαλλαγή από τον βραχνά του Τέλους Επιτηδεύματος των 650 ευρώ, δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση για όσους απλά δεν κόβουν ούτε ένα Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών.

Μπορεί αρχικά να δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι από το βραχνά του Τέλους Επιτηδεύματος των 650 ευρώ μπορούν να απαλλαγούν εύκολα όσοι δεν χρησιμοποιούν το μπλοκάκι τους, αλλά τελικά, όπως αποδεικνύεται από τις λεπτομέρειες της τροπολογίας δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Η διάταξη της απαλλαγής, πέρα από τους αγρότες «αγκαλιάζει» και όσες επιχειρήσεις, ακόμα κι ατομικές, βρίσκονται σε αδράνεια κι αυτός ακριβώς ο όρος δημιούργησε λανθασμένα την εντύπωση, ότι όποιος ελεύθερος επαγγελματίας έχει «μπλοκάκι» που απλώς δεν χρησιμοποιεί, θα πάψει να πληρώνει το χαράτσι του Τέλους Επιτηδεύματος.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και δείτε πώς μπορεί να απαλλαγεί κανείς από το τέλος επιτηδεύματος στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τέλος επιτηδεύματος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ