Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου που επί τρία χρόνια βίαζε την ανήλικη κόρη του - iefimerida.gr

Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη του 45χρονου που επί τρία χρόνια βίαζε την ανήλικη κόρη του

Κοπέλα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινωνία των Χανίων την εξέλιξη της υπόθεσης βιασμού - αιμομιξίας από έναν πατέρα, σε βάρος της ανήλικης κόρης του, που πλέον φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η διερεύνηση του περιστατικού ξεκίνησε το 2015, όταν η 16χρονη, τότε, κοπέλα κατάφερε να «λύσει» τη σιωπή της και να καταγγείλει όσα βίωνε στην υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Ο 45χρονος -βουλγαρικής καταγωγής- πατέρας κάθισε χθες στο εδώλιο του Εφετείου Κακουργημάτων, προκειμένου να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, για τις κατηγορίες του βιασμού και της αιμομιξίας. Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρώτη δίκη, το θύμα είχε υποστηρίξει ότι οι γονείς της ήταν διαζευγμένοι και πως τα τελευταία χρόνια ζούσε με τον πατέρα της, στην περιοχή του Γερανίου Χανίων, καθώς η μητέρα της είχε φύγει στο εξωτερικό. Επιπλέον, είχε αναφέρει ότι το μαρτύριο των βιασμών από τον πατέρα της ξεκίνησε το 2012 και συνεχίστηκε έως και το 2015. Ο κατηγορούμενος, τότε, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες, όμως τελικά καταδικάστηκε σε 25 χρόνια φυλάκισης, με συνέπεια, μέχρι σήμερα, να κρατείται στις φυλακές της Τρίπολης.

Στην τρέχουσα δίκη, η υπεράσπιση του 45χρονου πρότεινε στην έδρα να κληθεί προς κατάθεση η -ενήλικη, σήμερα- κοπέλα, αίτημα που δέχθηκε το δικαστήριο. Αυτό είχε ως συνέπεια η δίκη να αναβληθεί, δίχως να οριστεί νέα δικάσιμος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αιμομιξία βιασμός Χανιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ