Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για τη δολοφονία 36χρονου στα Σπάτα - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για τη δολοφονία 36χρονου στα Σπάτα

περιπολικό/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία άτομα συνελήφθησαν για τη δολοφονία ενός 36χρονου αλλοδαπού, αλβανικής καταγωγής, στις τον περασμένο Μάρτιο στα Σπάτα.


Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστες είναι τρεις αλλοδαποί, ομοεθνείς με το θύμα, οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη, κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές ενός εκ των δραστών με το θύμα, για αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Μετά από έρευνα στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -633- γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπάτα δολοφονία συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ