Θύρος Κανελλόπουλος: Ο «Louis Vuitton των μοδάτων φτωχών» αποκαλύπτει το success story των τσαντών Thiros - iefimerida.gr

Θύρος Κανελλόπουλος: Ο «Louis Vuitton των μοδάτων φτωχών» αποκαλύπτει το success story των τσαντών Thiros

Ο Θύρος κανελλόπουλος. Φωτογραφία: THIROS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το 99% των γυναικών της "upper class" στην Ελλάδα κρατάει τσάντες μαϊμού... νιώθουν δε και περήφανες. Άσε που κάνουν και ταξίδια στην Τουρκία να πάρουν μια μαϊμού. Αλλά μαντέψτε.. τις καταλαβαίνουμε και γελάμε».

Αυτά κι άλλα πολλά θα διαβάσεις στο Instagram του Θύρου Κανελλόπουλου, του ανθρώπου που σχεδιάζει τις τσάντες Thiros. Τόσο οι φωτογραφίες όσο και οι λεζάντες, αποδεικνύουν ότι η επίφαση της σοβαρότητας δεν χωράει σε κανένα μέγεθος από τις καλόγουστες ελληνικές τσάντες. Χιουμοριστικές φωτογραφίες, φαρμακερές ατάκες στα όρια του τρολαρίσματος, expose με νόημα -ή και χωρίς- και ολίγον από αυτομαστίγωμα, σε προδιαθέτουν για πολλά Like. Κοινώς, πάρε ποπ κορν και μπες το Instagram του Thiros.

Bon Vivant ο ίδιος και λάτρης της Μυκόνου δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμές από το αγαπημένο του νησί. Με ένα DM αποκαλύψαμε το crush μας για τον «Louis Vuitton των μοδάτων φτωχών» -όπως αυτοαποκαλείται- και τις τσάντες του και του ζητήσαμε να μας πει την ιστορία του. Και ιδού...

Διαβάστε τη συνέντευξη του Mr Thiros στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ thiros θυρος κανελλοπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ