Αγρίνιο: Αρπαξαν 800 κιλά σιδερικών και κατέληξαν με... χειροπέδες - iefimerida.gr

Αγρίνιο: Αρπαξαν 800 κιλά σιδερικών και κατέληξαν με... χειροπέδες

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χειροπέδες σε ένα... ντουέτο εγκληματιών, που είχαν αρπάξει σίδερα βάρους 800 κιλών, πέρασαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, του τμήματος Αμεσης Δράσης Αγρινίου.

Οι αστυνομικοί είχαν βάλει στο «μάτι» ένα ύποπτο ΙΧ φορτηγό, το ακολούθησαν και τελικά το ακινητοποίησαν για να προβούν σε έλεγχο. Κατά την έρευνα που πραγματοποιήσαν, οι αστυνομικοί βρήκαν στη καρότσα και κατέσχεσαν σίδερα βαρέος τύπου, συνολικού βάρους περίπου 800 κιλών. Οπως προέκυψε, τα σιδερικά είχαν αφαιρεθεί, λίγο νωρίτερα, από επιχείρηση της περιοχής, κόβοντάς τα με τη χρήση υγραερίου.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, 29 και 36 ετών, που οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, εντοπίστηκαν, επιπλέον, μία μπουκάλα προπανίου, μία μπουκάλα υγραερίου, δύο χοντρές αλυσίδες με γάντζους, ένας ιμάντας και δύο λάστιχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία ομάδα ΔΙ.ΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ