Βαρέθηκες τα burgers; Θα σου πω πού θα βρεις ένα φαγητό που δεν θα ξεχάσεις ποτέ - iefimerida.gr

Βαρέθηκες τα burgers; Θα σου πω πού θα βρεις ένα φαγητό που δεν θα ξεχάσεις ποτέ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρασκευή βράδυ και το πρόγραμμα εκτός από ποτό έχει και φαγητό. Αλλά τι να φας πριν βγεις για το ποτάκι σου χωρίς να σε φουσκώσει αλλά ταυτόχρονα να σε χορτάσει;

Μια ιταλική μακαρονάδα ή ένα burger φαντάζουν ιδανικά αλλά έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Ένα κλασικό burger με ένα μπιφτέκι ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού και όλου του κόσμου τα συνοδευτικά είναι κάτι που το έχεις φάει τόσες πολλές φορές. Θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Κάτι πρωτότυπο και συνάμα γευστικό.

Ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι υπόσχεται το νέο BBQ Pulled Beef

Τα Goody’s, ακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια πιστά τις τάσεις της μόδας, έχουν και πάλι την λύση. Είναι εξάλλου, το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα που έχει λανσάρει προϊόντα γνωστά στον υπόλοιπο κόσμο που καταλήγουν τελικά να αγαπηθούν και από τους Έλληνες. Είναι μια εταιρεία που μας έχει συστήσει πολλές τάσεις του εξωτερικού.

Και φυσικά, για άλλη μία φορά, δεν μας απογοητεύει. Ένα νέο προϊόν ( για την ακρίβεια τρία) έκανε πριν από λίγες ημέρες την εμφάνισή του και αναμένεται να γίνει talk-of-the-town. Δεν είναι ακριβώς burger, δεν είναι σάντουιτς, αλλά ένα λατρεμένο πιάτο της αμερικανικής κουζίνας του νότου. Έχει το όνομα «The Original Hellmann’s BBQ Pulled Burgers», είναι εμπνευσμένο από τα γνήσια αμερικανικά burger & smoke houses και θα αλλάξει όσα πιστεύατε για τα burgers.

Γιατί; Γιατί αντικαθιστούν το μπιφτέκι με το ιδιαίτερο προϊόν pulled meat το οποίο συνίσταται σε μια τεχνική επεξεργασίας αργομαγειρεμένων τρυφερών κομματιών μοσχαρίσιου ή χοιρινού κρέατος που ψήνονται σε χαμηλή θερμοκρασία για τουλάχιστον 4 ώρες μέσα στους χυμούς τους και σε original Hellmann’s BBQ sauce. Δεν σας φτάνει αυτό; Κάποιες λεπτομέρειες (που κάνουν σίγουρα τη διαφορά) ίσως τελικά σας πείσουν. Καταρχήν συνοδεύεται με την Original Hellmann’s BBQ Sauce (λατρεμένη επιλογή). Επίσης, το BBQ Pulled Beef αποτελείται από αφράτο ψωμάκι brioche, ζουμερά κομμάτια pulled beef, μπέικον, τριμμένο τυρί edam, μαγιονέζα και κρεμμύδι.

Αν όμως προτιμάτε το χοιρινό, δεν θα απογοητευτείτε, γιατί διατίθεται και με ζουμερά κομμάτια pulled pork, με το όνομα BBQ Pulled Pork.

Dirty fries με pulled beef/pulled pork



Ονειρεμένο; Φυσικά. Η Goody’s ξέρει τι θέλετε. Κι αν θέλετε να το συνοδεύσετε με κάτι, οι dirty fries με pulled beef/pulled pork είναι η ιδανική επιλογή. Country style πατάτες με ζουμερά κομμάτια αργομαγειρεμένου μοσχαρίσιου ή χοιρινού κρέατος μαριναρισμένο με Original Hellmann’s BBQ sauce και τριμμένη φέτα. Μια γεύση που θα κάνετε πολύ καιρό να ξεχάσετε.

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να δοκιμάσετε; Όλα, σας λέμε εμείς, γιατί πραγματικά ούτε κι εμείς μπορούμε να αποφασίσουμε τι είναι καλύτερο. Και θα χρειαστούν πολλές γευστικές ακόμη δοκιμές για να αλλάξουμε γνώμη.

Αλλά, επιτέλους, έχουμε νέες επιλογές από μια εταιρεία που εμπιστευόμαστε και που σίγουρα θα συζητηθούν πολύ!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ goody's Burgers BBQ Pulled Beef BBQ Pulled Pork
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ