Σε αυτό το δωμάτιο έμεινε η Μέγκαν Μαρκλ με την μητέρα της την παραμονή του γάμου της [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Σε αυτό το δωμάτιο έμεινε η Μέγκαν Μαρκλ με την μητέρα της την παραμονή του γάμου της [εικόνες & βίντεο]

Η Μέγκαν Μαρκλ με την μητέρα της
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια εικόνα για τη ζωή στο Cliveden House, εκεί όπου πέρασε το βράδυ πριν τον γάμο της η Μέγκαν Μαρκλ με την μητέρα της, δίνει ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Η σουίτα όπου πιθανότατα διανυκτέρευσε η Μέγκαν Μαρκλ

Η εκπομπή «A Very British Country House» του Channel 4, δείχνει το προσωπικό του 5άστερου ξενοδοχείου στο Μπερκσάιρ να προετοιμάζεται σε φρενήρεις ρυθμούς για το καλωσόρισμα ενός μυστικού VIP επισκέπτη, από τους σεφ στην κουζίνα μέχρι το προσωπικό.

Μία από τις σουίτες του ξενοδοχείου, με ένα βελούδινο κρεβάτι και έπιπλα αντίκες, φαίνεται να βάφεται πριν την άφιξη του επισκέπτη – με τις εικασίες να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με το ποιος μπορεί να είναι.

Δεν είναι σαφές εάν αυτό είναι το δωμάτιο που έμεινε την νύχτα πριν τον γάμο της η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ, αλλά είναι πιθανό να διανυκτέρευσε σε μια παρόμοια σουίτα.

Το προσωπικό σίγουρα έκανε υπέροχη την διαμονή της Μέγκαν και της μητέρας της, Ντόρια, όταν έμειναν στο ξενοδοχείο των 1.500 λιρών τη βραδιά.

Εξωτερική άποψη του ξενοδοχείου

Μιλώντας για την «τιμή» του να μείνει η Μέγκαν στο ξενοδοχείο, ο μπάτλερ Μάικλ δήλωσε στην εκπομπή: «Διάφοροι άνθρωποι είχαν διαφορετικές απόψεις για το ποιος θα μπορούσε να ήταν ή να μην ήταν. Ενθουσιαστήκαμε όλοι πάρα πολύ όταν μάθαμε ποιος ήταν. Ήταν μια συναρπαστική τιμή. Είναι ωραίο να συμμετέχεις σε ένα τόσο μεγάλο και παγκόσμιο γεγονός».

Ο γενικός διευθυντής Κέβιν, που υποδέχτηκε την Μέγκαν και την μητέρα της Ντόρια κατά την άφιξή τους, πρόσθεσε: «Ήταν ο πιο όμορφος γάμος και η πιο όμορφη μέρα. Για το Cliveden, το να αποτελεί ένα πολύ μικρό κομμάτι από όλο αυτό, αν και το προηγούμενο βράδυ, ήταν απλώς καταπληκτικό».

Η Μέγκαν Μαρκλ με την μητέρα της κατά την άφιξή τους στο ξενοδοχείο
Ο υπεύθυνος των εργασιών συντήρησης βάφει την σουίτα του ξενοδοχείου λίγο πριν την άφιξη του VIP επισκέπτη

Αποκάλυψε μάλιστα, πως το φαινόμενο Μέγκαν έχει επηρεάσει πολύ το ξενοδοχείο μετά τον γάμο, με τους αριθμούς των επισκεπτών να ανεβαίνουν κατά πολύ μετά τον πριγκιπικό γάμο.


Το προσωπικό αποκάλυψε επίσης, πως ο αριθμός των ερωτήσεων για γάμους στο Κλίβεντεν έχει αυξηθεί, αν και εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες για τις αρνητικές κριτικές στο Trip Advisor.

Στο πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ, είναι εμφανής η προσεκτική προετοιμασία για την υποδοχή του VIP επισκέπτη στο ξενοδοχείο.

Μιλώντας για την εικασία σχετικά με το ποιος θα μπορούσε να είναι ο επισκέπτης, η ρεσεψιονίστ Κλόε, είπε: «Γνωρίζουμε ότι είναι κάποιος από την υψηλότερη κατάταξη VIP».


Εν τω μεταξύ, ο υπεύθυνος των εργασιών συντήρησης του ξενοδοχείου, Μαρκ, φαίνεται στο βίντεο να βάφει μια πολυτελή σουίτα εν αναμονή του επισκέπτη, αλλά παραδέχεται ότι δεν ξέρει ποιος είναι.

«Ένας VIP θα μείνει σε αυτό το δωμάτιο. Μας ζήτησε η διοίκηση να ξαναβάψουμε κάποια σημεία του δωματίου» εξήγησε.

Το παλάτι του Κένσινγκτον είχε ανακοινώσει μόλις λίγες ημέρες πριν τον βασιλικό γάμο στις 19 Μαΐου πως η Μέγκαν και η μητέρα της, Ντόρια, θα έμεναν στο ξενοδοχείο Κλίβεντεν, στο οποίο είχαν διαμείνει κατά το παρελθόν οι Ουίνστον Τσόρτσιλ, Τσάρλι Τσάπλιν και η μητέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Φωτογραφίες: AP, Cliveden hotel, YouTube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ